heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 14 July 2011

no money no cry .. no friends i cry ..

ASSALAMUALAIKUM ..
terenggg ~
hari nih aku berkesempatan nak update belog ..
weheuu ~ ~ ..
hari nih aku nak citer pasal kawan ..
toinktoinkk ..
ada apa dgn kawan aku??
hee ~ aku dapat kawan baru dri SMK JABI , Pokok Sena ..
depa nih p duk skola aku *perasan jea kan skola aku .. ehehe ~..
slama 3 hari ..
stay kt hostel ..
wenk2 ..
soo aku dapat beramah mesra dgn depa nih ..
dapat lahh kawan baru .. :)
depa nih p sebab ada pertukaran pelajar ..
pejalar2 smk jabi pegy skola aku ..*bapa kali aku na ulang -.-''
depa baek cekk .. rugi sapa yg x berkenalan dgn mereka mereka nih..
(^_____^) ..
dalam kelas aku ada 10 org ..
sorang jea laki ..cean kt dia ouhh .. >,< huhuu ~
tp xpa .. untuk belajar kann ..
9 lagi tu semuaaa perempuan ..
auchakkk ! haha
nih aku ada snap pic skit time bersama mereka2 nih ..
tp ada yg xmao masok sebab malu2 meow  ('')_('')
tp xpe .. sokkey jea lalink .. :)



nihh sebahagiann drpd mereka .. pelajar smk jabi smua pkai tdung hitam .
tdung puteh tuh smkak :)
smkak shotfom bg tettttt ! hee ~



nihh ada lagi ..toink toink ! opss ..
org atas tuh SORRY okeyy .. bercahaya sgtt der ..wakakaa ~
nmpak jari comell jea .. hee ~






sebelom depa nih pulang .. depa ada tulis surat sikit ... iskk iskk sedihh .. :-(
pic kt atas nihh laa surat yg depa bg ..
hehehe ~ 
terkejut ingat ada org bg surat cinta kt aku
haha ..rupa rupanyaa untuk satu kelas aku ..
*perasan x habes2 kann ..
........
best dapat jmpa nan mereka mereka nih .. :D
yeay ! dah habes update belog .. :)
nih jea laa cite aku kt korang2 smuaa ..
so law ada kawan baru tuh try lahh beramah mesra okeyy ,
dapat lahh tmbah kenalan :)
okeyy lahh ..
babaii ~ 
(^_____________^)
~ tatta titti tuttu ~


No comments:

Post a Comment