heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 31 July 2011

PART II : sebelum kedatangan RAMADHAN AL-MUBARAK :)

ASSALAMUALAIKUM ..
haipp2 .. :)  
disini aku nak cerita pulak .. kisah aku n fmly pada malam seterusnya ..
iaitu hari sabtu ..malam ahad :)
al-kisahh ~ , aku kuar ngan mbe pergi lib pg tue , sampai petang pkul 6 kot baru balek ..
balek2 tu aku terkejur apasal mak n kakak2 aku siap kemain ag nih kan.. rupa rupanya
fmly aku ada plan nak pergi penang ^_^
mula nak pergi perlis , tp TERpergi penang pulok ..pergi sana saja jaa tgk jalan pulau pinang mlm2 haha
aku pergi sana .. menaiki kereta lahh hee ..tp nak pergi sana .. kami naek feri :)
tinggtonk ! ..besa laa kan , aku nih penat gila
dah laa p stdy balek2 dgan pening lagi pastu p penang lak ..
aiyakk apa2 pon xpa aku suka berjalan ^__^
bukan aku saja , fmly aku pon kaki berjalan :)BEST2 
hee ~ .. kalau tgk pic2 aku jangan kutuk2 nahh , aku serabai tahap gaban time nih ..
hee yealaa letih tertidoe pulak dalam kereta he ~ .. 

MUKA EXCITED ! haha :p werkkk 
atas feri .. angin tipu mahkota aku ! haha :p (muka xbole belah lahh )


kt salah satu shoppng mall , penang :p  ..di mna2 saja ..msti dan nak snap :D


oke ! sudahh tgk pic2 titew kan kan ? jangan kutuk2 nahh memang serabai huhu
kami balek alor star jam 12 cmtu kod .. smpai rumah nak dekat pkol 2 pgi jugak lahh ..
huhuu ~ BEST2 :)
oke laa sampai disini saja ..
tggu ! nak update sal mbe pulak :D
pic ja x sampai lagi :)
oke lahh babai boboi bebei 
toinktoink (^_____^)


1 comment: