heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Saturday, 13 August 2011

OUTING time (^___^)

ASSALAMUALAIKUM ..
heyy blogger .. (^__^) .. besok aku trial huh ! pra-spm ..so kawan2 doakan aku nah :) ..thengs my dear friends ..
oke lahh tujuan aku update rini bukan sebab pra-spm tue aku just nak lupakan sekijep ..sebab terlaluu pening nih ..almuklumlah 2 hari berturut2 aku pergi library hemm ..penat2 .. (u__u)
aku nak update sal aku outing dgn mmbe2 tersayang aku :) ..thengs to photographer (spyro) sebab sabar mlyan macam2 karenah kami :) thengs ~ ..ekceli ..lau x aku sorang jea tapi eshh malu lahh so aku ajak mmbe2 aku skali tehee ~
mmbe2 yg terlibat ialah .. nadiah(cik lalla affens) , syifaa farhana , alina(alyna affens) , juga atyra rahim (^__^) heee .. mngikut photogrpher .. the affens sister hee ~ .. 
ekceli aku nak update lama dah tp pic baru dapat :) sokey sokey ..nih aku da updated ting tonk !
nih terjadi sebelum puasa , kami stdy kt lib then mcm besa lah perot dah berdangdutkan so kluar ..then terjmpa plak photographer yg kami knal , kbtulan dia bawak camera dia ..hee ,dia ajak aku ,so kami pon apa lagi tehee ~jum2 ..kita tgk mcm2 gaya kami posing .. (^__^)

yess im kirara ~ the owner of this blog ~

jangan tinggalkan aku  T_T


K.A.M.I

alaaahaaii ~ apatuu ..with syifaa :)

skodeng deng ~  :)

she is my sayangs :) teehee ~ nadiah (cik lalla)

K.A.M.I

yess ..mahan is my nick name :)

aaaa apa dah jadi dgn aku nih HAHA ..sabo jea lahh

wenk2 ..beg merah kesayanganku tidak pernah dilupakan :)

tehee ~ .. friends forveer n ever :)

saya sayang akan hubungan persahabatan ini :)

kami berdua :) ..takkan pernah terpisah walaupon pelbagai dugaan yg melanda

kegilaan kami haha ~ candid ~

K.A.M.I

chakk !

wahahaa ~ nak posing gak tehee ~

peace ! (^__^)

kami berempat ! love this picca so fuck damn much :)

yeahh !K.A.M.I the movie haha ^__^


okeyy ..maka tamatlahh sesi photoshoot kami :) toink2 .. jangan hgpa kutuk , kami taw kami tak lawa mcm hgpa .. (^__^) tapi kami sayang akan persahabatan yg terbina .. :)
just wanna update this .. see you again yeahh in new entry in blinkblinkhomepage  ..



5 comments: