heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 25 August 2011

senyuman mula terukir dibibir

ASSALAMUALAIKUM ..
heyy blogger ..ya ammpunnn lamanyaaaa aku x update .. wahhh ~ kemain lagi aku stdy kan ..hee ..
noww ! TRIAL SPM dah habis ..hee gumbiranyaa rasa hati ini ..hoyeah hoyeah ..mcm2 dugaan yg melanda masa trial tp Alhamdulillah , aku dapat hadapinya dgan penuh kesabaran .. yalaa kan bulan puasa :) kena banyak bersabar lah .. hee hope result pon okay :)  ..thengs to all my friends yg wish 'GOOD LUCK' for me ~. teheee ~ (^___^) ..okayy lahh .. saja ja nak gtao trial dah habis ..memang perghhhh agak lega lahh ..perasaan yg mula bermain sekarang .. 'agak2nya lepas SPM nanti rasa mcm mna eyhh ?' wahhh lagii syiokkkkk ! hohoo ~
and dah update belog tue .. nak ambil kesempatan lahh ..hemm RAMADHAN dah nak tggal kan kita ..semoga segala ibadat yg kita lakukan diterima oleh-NYA .. dan semoga perubahan yang baik akan berlaku dalam diri masing masing .. :)  ..
okay lahh .. nak update banyakk sangat hee ~ see you again yeahh  :)
papayee ~ ..  

perpustakaan menjadi pilihan aku untuk study ..  :)

peaceee ! trial dah habes .. heee ~ ^___^






No comments:

Post a Comment