heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Wednesday, 7 September 2011

.. hah !!! benda asing dalam rumah ? ..

ASSALAMUALAIKUM

heyyow tawan ! :D  .. hari nih hari rabu .. aku tak pergi skola pon td sbb antaq abg aku 

balek U dia .huhu makin sunyi lahh rumah aku . (u__u) .. hari sabtu nih kakak aku plak balek

 U dia .. hemmm .. nak buat mcm mna kan . terima jea laa ..huhu .. tapi rumah aku x dak 

laa sunyi sangatt sebabbbbb.......................


aku ada 10 ekor kucing .. ehehee ~ sapa sapa terasa nak bela dan bermanja manja dgan 
kucing leh roger aku

 okayy :)  ..kucing2 aku nih buas dan dgar cakap .hee ~ sapa sapa yg x knal lagi dgn kucing aku leh imbas 

kembali cerita cerita aku yg lalu okay .. aku ada buat entry khas untuk diorang ..oke lah skg aku nak cerita fasal benda asing dalam rumah aku .. nak tao x apakah itu ?? kehh kehh kehh .. 
benda benda itu ada kaki ,kepala ,ekor ,bulu ,mata,hidung,mulot ..heeh . bnda tu kucing 

aku lah .. aku ada 6 ekor anak2 kucing yg still 

baby . baby yg dah bole merangkak .. heh ~ .. dah ada banyak so kadang2 aku tgk 'eeee 

benda apa nihh ? dia hidup lahh ' haha .. kdg2 rsa mcm elien lak depa tue ..heh cian 

tucing2 aku ,aku ckap depa cmtu .. tp aku 

tetap syg woah nan kucing2 aku ..

nama anak2 kucing aku ..BAMBAM , TATTI , SERI ,TAMTAM , TELIPOT ,dan CINGCING .

haha .. unik kan nama nama depa .. okay meh aku nak cerita cne aku leh dapat nama nama unik nih okay .

BAMBAM - kucing nih muka dia temBAM . haha

TATTI -idea dr aku n kakak aku hee 

SERI - mak aku letak sebab muka dia berseri seri n sorang2 dia jea wrna puteh n comel 

TAMTAM - terlalu hiTAM haha

TELIPOT - kami pergi kelantan ritu n terjmpa nama tmpat telipot .haha so ak ckap la haa letak nama anak

kucing tu TELIPOT lah .. so terciptalah nama dia ..hee

CINGCING - aku pon xtao sebab apa buh nama tuh heh 

itulah alkisah nama nama anak2 kucing aku .. sapa sapa tringin nak tgk meh uma aku okay .hee ~ kucing aku 

xdak la secomel kucing parsi uh ..just kucing biasa saja . dia mai duk kt uma aku suatu ketika dulu dan aku 

elah mmbela dia smpai skrg =)  ..jum aku nak tnjuk baby cat aku .heee

nih ada 5 ekor jea .. lagi sekor tdur kt mna ntah hee

dari kiri TELIPOT..BAMBAM..TATTI..TAMTAM..SERI..  =)



watchaaa ~ saya BAMBAM  =D

if korang tgk dia scra real serius tembam .hahaha .bdan montok ! =)

heyy caye SERI  =) . mata sy kena tumbuk smasa saya dalam kandungan ibu saya

sebab tu nmpak mcm lebam kan ? haha
haha ni kucing apa niii ? haha

saya lahh tuan empunya kucing .peminat setia kucing dulu kini selamanya

(^____^)



hee dah tgk kan .. haha saya sayang kucing2 saya wlwpon x secomel kucing2 anda =) .semua kucing saya 

sayang ..teheee ~ sapa sapa x suka kucing tu tlg lah jangan buat khianat dy diorang okay . x baik ouh . 

diorang x kacau kita pon , apasal kita tba tba nak p terajang.sepak bagai hah !??? aku benci btol lah sapa yg 

buat khianat kt haiwan nih .eeee maki habisan lau aku tgk org buat khanat kt haiwan .. huh ! *terEMO plak 

hee ..oke lahh gtg now .. papaii tawan tawan ..sayangilah haiwan haiwan di dunia nih sebab nty dkat akhirat 

diorang nih akan sebut nama kita yg buat baik kt diorang . renung2 kan yeahh ..

smile always (^___^)  salam ..


3 comments:

  1. kucing awk tu mata dia mmng mcm tu ke? unik

    ReplyDelete
  2. haha yep2 .. semulajadi ..heee mcm lanun jea kan :D .okay nty sy gtao dia awk ckap mata dy unik heeh

    ReplyDelete
  3. peminat setia kucing jatuh kepada Cik Kirara :)

    ReplyDelete