heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Saturday, 10 September 2011

i love you i miss you :'(

ASSALAMUALAIKUM .
haip kawan .. (u___u) kali nih aku nak update sal mood aku sekarang .. mood aku skrg 


memang sedih hgpa tao :'(  ..sapa xtao nih aku da gtao .. sebab apa aku sedih ? meh2 nak 


story ..  :'(  ..


hari nih aku kuar library dgan syiifa farhana .. sedih nadiah x leh kuar sbb busy and sorry 


mntak maaf sgt2 sygku nadiah sebab x pi rumah hg .. hg pon tao sebab apa kann ..  (u___u) 


 .. oke ak pi library nan syifaa pkul 10 then pkul 6 ptg baru balek .. balek2 tu aku 


digemparkan dgan berita kucing akan berpindah tuan kepada kawan kakak aku .:'(  aku 


dgar2 tu mmg ada muncul perasaan yg x menyenangkan tapi aku buat x tao jea sebab aku 


tao lau aku layan stg mcm2 akan terjadi then mak aku suruh aku pilih kucing2 akan diberi 


kepada kwan kakak aku .. so aku mmg berat hati nak pilih ..  :'(  tapi terpaksa pilih . so aku


 pilih smua anak2 kucing nyanyau dan seekor anak bulat .. anak nyanyau 3 ekor + anak bulat


 sekor = 4 ekor  ;'(  .then kena pilih ibu2 pulak sebab anak2 maseh perlukan ibu susuan .. so


 antara bulat dan nynyau aku harus pilih .. yg nih memang sedihhhh .. hanya ALLAH yg tahu


 perasaan aku . so aku pilih bulat sebab nyanyau aku sayangg gila gila dah berapa tahun aku 


bela dia .. wlwpon dia dah tua skg n gigi pon xdak ..aku syg dia sgt2 .  :'(  .then dekat pkul 


7 malam . org tu pon sampai depan rumah aku . aku x kuar rumah just mengintip ja .. aku 


malas nak kuar rumah .so di sebalik tirai rumah aku ada muka aku td hee .. hemm xpa 


..akux sanggup nak tgk kucing2 aku berpindah tuan .serius sedih .. oke . elok tuan tu nak 


ambil time tu bulat dan anak2 dah ada dalam sangkar .. tiba2 bulat berjaya lepaskan diri dan


 melarikan diri dari sangkar . :'(  ..yang nyanyau ada berdekatan sangkar x sanggup nak tgk 


anak2 dy pergi darinya .  :'( memang drama depa nih buat aku mengalirkan air mata mcm air


 sungai yg deras di sedim kulim .. so aku kesian tgk bulat lari lintang pukang . aku pon buka 


tingkap rumah dan menjerit ' makk ambik nyanyau bg !!! ..' aku menjerit tanpa memikirkan 


perasaan nyanyau =(  .. aku menjerit dgn air mata di pipi .  :'(  .mak aku pon ambil nyanyau 


dan masukkan kedalam sangkar .nyanyau pon mcm redha ja dgan smua nih ..ya ALLAH .. aku


 kesian sgt tgk depa nih :'( nyanyau sorry weh aku mnx maaf sgt2 .. aku terlalu keliru time 


aku sebut nama hg tu ..hemm .. aku tgk nyanyau berlalu pergi time nih lagi laju air mata aku


 , hanya tuhan yg tahu sedihnya aku time tu ..aku menagis dari mghrib then tertidur bagun2


 terus teringat nyanyau . dan menangis lagi . skg nih aku snsitif dgar nama nyanyau . bila aku


 dgar ja air mata aku akan mengalir scara tiba tiba .  :'(    


' ya ALLAH ..sesungguhnya aku redha dengan perpisahan ini ..aku mohon kepadamu .. perihalah haiwan haiwanku . lindungi lah mereka dari dikhianat oleh manusia ..berikanlah keselesaan kepada mereka..lindungi lah mereka dari terkena penyakit yg boleh membawa kepada kematian .. ameen .. '


:'(   aku update nih smua pasal hg nyanyau sebab aku sayang gila dkt hg weh . aku rndu hg .


 ! harap hg balek cari aku :'(  ..aku update sambil nages weh nyanyau . aku hrap hg tao 


.wlwpon hg kucing tp aku tao hgpa pon ada perasaan jgak kan .. memang susah aku nak 


lepaskan kucing2 aku .  :'(  ..nyanyau.tamtam.tatti.telipot.cingcing  IMISSYOU ILOVEYOU SO 


MUCH ! :'(   ..lepas nih xdak dah kucing yg akan pnjat badan aku suwoh dukung depa .. xdak


 dah kucing yg kejutkan aku pagi pagi .xdak dah kucing yg slalu bernamja nan aku kerana 


smua itu dilakukan oleh nyanyau :'(

i miss and love you :'(





nyanyau ! .. i miss you i love you :'(  .. please come back to me ..  (u__u)





OKE lahh nak update nih ja perasaan aku sekarang ..
k papai kawan
(u___u)  .
salam












No comments:

Post a Comment