heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Monday, 5 September 2011

sayang ini budak comel (^__^)

ASSALAMUALAIKUM ..
heyy blogger .. tingg tonk ! hari nih aku nak update sal someone .. dia comel and baik hati .. muka dia ada cikit2 mcm amoyy hee ~ comel2 .. sporting pon ada jugak .. best dapat berkenalan nan dia ..dia nih adik aku lahh ..wenk2 ..sejak bila aku ada adek ? haha apa2 jea kan ..baru form 4 .. tp dah pndai bab2 ict .. huhuu ..belog dy pon comel ...aku shuke tgk belog dia .. if korang free follow la dia oke .. nih blog dia ->

                                                       http://mirashahmirastory.blogspot.com/

aku kenal dia kt facebook .. :) nama dia mira shamira .. cdapkan nama tue .. wenk2 tp dia dah berpunya lahh .. hee ~ yealaa budak comel cpew xnak kan .. jum2 titew ushaa muka dia cikitt ..


chakkk ! nih laa diee .. dia malu lahh babtu dia ttop muka dia tue .. hee ~ .. comel kan ..aku nak curi pic dia ..tp dia privet lak ..adehh ..sokey jea kann ..
adek .. sorry au akk x dpt bg duet raya tp akk bole jea nak bg .. haha ..


nahh duet raya kt adek .. hee ~ ambil au .. x baek tolak rezeki kan =)  .. nty dtg kedah roger akk nahh adek syg .. (^__^)
oke lahh aku just nak update sal budak comel nih .. dia bnyak tolong aku .. hee ~
papai blogger .. see you again .. smile always =)  .salam

No comments:

Post a Comment