heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 15 September 2011

wow ! photographic :D

ASSALAMUALAIKUM . 

hepp2 blogger .. bertemu lagi yehh stela skian lama x bertemu ..
wenk2 .. okeyy lahh berkaitan dengan entry kt atas kann .. aku nak share sikit lahh fasal photographic nih .. ekceli aku x reti lah sangat nak edit mengedit nih kann sebab software pon x banyak download . huhu ..so pic2 aku ada lahh org yg baik hati nak editkan heee ~ ^___^ .. pengedit yg terbaikk editnyaa dan nmpak wow ! bole saja terjah blog dia nih oke ..

                                                     http://aijiruphotographic.blogspot.com/


nama dia aidil faris ..dia edit pic memang perghh .. chantek + hebat .. cer tgk blog dia .. header pon dah ckop kan ..besa laahh laki edit kan .. ada unsur ganas jugak tp menarik =)  ..bg aku agak susah lahh nak edit pic nih kann kalau bg org dah pro nih alahh kacang jea kan .. bagi aku huh ! separuh mati .. lappy aku pon panaih aeh ..lama sangat duk edit . haha .. kesimpulannya aku tak pandai edit pic .. wenk2 .. nih ..aidil ada edit pic aku sikitt ..jum2 kita usha cne dy edit aa ? hemm katanya .. dia edit sesimple simplenyaa pic aku .. tp aku err ... simple kea mcm ni ? haha .. apa2 pon tennkiuu nahh sebab edit pic kirara .. (^__^)




 tingg tonkk ! nih laa pic yg dieditnyaa .. heeh ~ ..  =)  .. siapa siapa yg ada masalah edit pic2 nih boleh lahh nak tanya dia somthing oke ..

 oke lahh that all .. tennkiuu .. smile always .  (^__^)









No comments:

Post a Comment