heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Friday, 28 September 2012

All About Raya 2012

Assalamualaikum ,
hye kawan2 . apa khobarrr heeh . tau laa mahan lambat kan , orang dah habis bulan syawal dah tapi mahan baru nak update pasai Raya hahaha sorry-II , busy lahh  (>_<) nasib ni ada free jugak . and terasa bosan babtu terasa nak update blog lagipun dah lama x hupdate nyee punn ;)  chakk chakk chakk aceno dengan

 raya hampa ? okay dak ? mesti la okay kan kan :D  . macam mahan la Alhamdulillah boleh beraya dengan famly tersayang lagi . ehee okayy baju raya mahan tahun ni ada 2 jeeee Alhamdulillah la mana yg ada kan hampa msti bnyak lagi kan kan kannn :) . Alright jejum kita layan photo sambil2 tu mahan cerita laa yee (Buat mcm ada ramai pulak yg nak baca blog aku ni )  ==''


sorang2 jadi reja haha

with my kazennn . kecik2 smuaaa xdak yg beso2 pon >,<

with my syg :)

photo apakahh ini :O

family tersayang :D

suka buat ceni sbb ni trademark ayah aku haha :D

kazen2 ku :)

ni kazen yg ngok ngekk :p ahaha

errrrr

:D





sayang semua2 ni :*

nad ngekkk :*

nad ketot :*

nad suka usha aku :DD hahaha

dengan budak ketot lagi :D
 Raya di Kmk :)

cipakk

cipak and senal :))
segak aihh :D 
with my classmate and her roomate :)

teddy supermannn :D

mahan , syazliyana and teddy superman :)

(^_^)

eheee kami mmg mcm ni pon kalau jmpa cmra ehee :D

aik aikk ada lagi ;)

tu lahh cita dia sikit2 sai rayyaaa sayaaa :) hari raya hampa mcm mana pulak ? cer citee pastu kasi link blog kt saya kayh :) , alright just it . Thanks for reading 
Assalamualaikum bloggers ;)

Saturday, 11 August 2012

Kenangan berbuka puasa bersama rakan-II

Assalamualaikum , 
Hye pretty and hye handsome :) . How are you . har har har acano puasa okey ? hehe harap2 xda laa yg ponteng2 okeh . FULLkan puasa tu yee kawan2 ehehee :)

Hari Selasa 31.7.2012 mahan and kawan2 pergi Kuala Perlis untuk Majlis Berbuka Puasa muehehe . kelas mahan ajoo seyhh tp ada laa kelas2 lain yg nk join sekali . its sokey bebeh come on aje laaa .lagi meriah kan ramai2 :D hehe . kertas kerja semua kelas mahan yg urus kan wohoooo . aku ni busy xdak dah duk uruskan 

benda2 ni (padahal duk rilexxx ja ) =='   . ermm abaikan laa . ehehee okey kami pergi sana hanyalah sebiji bas sahaja . bas kolej . tetamu jemputan kami wah wah wahh tentunya lah Pengarah Kolej yg disayangi :) .. muehehee thanks pengarah sanggup luangkan masssssssa dengan kami semuaaaa .. buka puasa dekat kuala perlis best laa jgak dengan angin yg sepoi sepoi bahasa kan :) . Masjid dia whoo0o0aaa chantekk wey . x 

caya p tengok .. Masjid terapung :)  . Makanan dia erm erm ermm boleh laa tahan eheee :D  sedap dap dap :)  kami p pkul 6 petang and balik dalam pkul 11 malam . (^_^) 

yeah dengan cipakk Kong :) . Cipak ni budak kelas sains , dia tersesat p sekali
sebab ada satu kosong . nasibb diaaaa laaa boleh p jugak hahaha :D

Fathimah dengan Fatin :)

cipak paksa saya makan tp saya puasa :O
nindiaa Amalia :)

Cipakk Kong Mama Rugby :D

Tekuang kuang kuang :p 
eheee :)

budak ni renyih lepas budak posa . erkkkkk perutku sudah tenyang :D

dalam kegelapannnnn o.O

apabila cipakkk dalam kegelapannnnnnn o.O

cipak with najmen toinktoink :D

Najmen TOINKTOINK dengan Kirara BLINKBLINK haha

kami ada bulat2 ni . hampa ada ? mehehee

okey cipak stay kiri tu jee berubah wajah . kirara bertukar menjadi Najmen :)

najmen syiok dapat men dengan adik2 dekat taman permainan haha

(^_^)

peace . saya hanya mampu tunduk . itu maknanya saya seorang yg pemalu :D

nyum nyum pekena ais kremm duluuu before balik :D ehee

kami bertiga :)

mahan dengan timah sama2 berbaju putih di malam hari . err.....


Ciiiipaaakkk Konggggg . camre murah babtu jadi acentu >,<

Sorry pic2 budak laki xdak ehehehee :))