heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 8 January 2012

untittle

Assalamualaikum ..
 heyy blogger .. how are u ? harap2 sihat selalu oke .. oke hari ni kirara nak update pasal ''UNTITTLE'' entah laa kenapa tajuk dia mcm tuh .. seriusly hati kirara rasa sunyi sgt wlaupon ramai kawan kawan yg x pernah jemu melayan karenah kirara .. myb i miss my old fren :'(  .

 imiss their laugh .. i miss their joke . :'( .. now im at home .. no more school .. dah habis spm dah .. bosan jee kan ? :( .kegetaran tunggu result mula terasa di hati kirara ... kawan 

kawan pon mcm tu jugak kan ? .. nywy berdoa dan bertawakkal kepada Allah saja ..kita dah buat yg terbaik pon .. back to the point .. i really really really n seriusly miss my fren .. specially nadiah :'( .. weh .. aku xtaw kenapa kita mcm renggang jea skg weh ? :'( seriusly 

aku rindu hg .. rindu nak melawak ngan hg .. rindu nak gelak2 ngan hg n semuanya .. kenapa kita jadi mcm dah x rapat ? aku ada buat salah ? lau ada .. aku mntak maaf oke ..sorry 

tersangat2 ..aku mengaku aku bukan kawan yg baik .. aku hanya nak yg terbaik untuk hampa .. bila lagi boleh kembali mcm dulu syg  :'(   .. im alone .. wlwpon kawan ramai sekeliling 

aku tapi ... bila aku dah x rapat ngan hg mcm dlu .. aku rasa something wrong .. aku ngaku aku x reti nak pujok membe2 yg dalam sedih aku hanya nasihat jea .. n aku seorang yg 

senstve sgt .. lau aku marah tu .. harap hmpa faham dengan aku .. aku nak yg terbaik .. xmaw org mengata kawan kawan aku kot belakang (mngutuk ) .. x syiok aa mcm ni kan .. so 

.. habes kuat pon aku nasihat n marah hmpa .. myb cara aku memang salah tp harap hmpa fham aku nak yg terbaik .. dlu kita share mcm2 story tapi sekarang .. ehemm .. dah 

berahsia kan .. hurmm .. aku harap kita dapat berbaik n rapat mcm dlu sampai ada org jeles tgk kita .. :'(  .n kt sini tempah luahan hati aku .. seriously aku rindu gilaa kt hg :'( .







aku harap kita dapat kembali mcm dlu .. bila tgk pic2 smua mmg rindu n rasa nak masa berputar balik kan :') .. apa2 pon thengs syg hg sudi kawan ngan aku :') .aku syg hg gila.. thank you .. that ol .. assalamualaikum .. :)

aku harap hg x tinggai  n lupakan aku :')



1 comment: