heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Wednesday, 15 February 2012

Girl In Red .

Assalamualaikum .

haip2 :) .. auchakk !! haha .. okey kali ney kirara malas nk taip panjang berjela jela berjuta juta kilometer panjangnya . malas ouhh malas okey M.A.L.A.S ! haha . oke la rini kan 15 Februari 2012 .hewheheww cepatnya masa berjalan berlari kan ? hmm kmren 14 Februari 2012 birthday mak aku .so kmren smua 

pakat2 busy laa then aku pon tak beli hadiah kt mak aku hmm sobs sobs :'(  . TAPI !!!!!!!!! hah ! ada tapi HAHA . syifaa farhana aka monmon huahuahua .dia cuti rini .kebetulan kayh kebetulan *apasal aku update 
kali ney mcm nak mengajar org jeeeee ?  -,-'' aku amat hairan dan pelik ! (!__!)  . Jam 2.30 petang tadi kan 

(2.30 la sangat HAHA) aku hangout dengan cipak cipak kebum kebum .merempit sedaih dengan dia haha .dia bwak moto kayh aku duk belakang je peluk dia .alalalaa swweeet kan ? haha aku peluk kawan sekaum xpa weh x haram aih HAHA *sorry aku mngarut . (>,<) .kk kami p Stargate satt .pheewiittt ! haha . ada 

sebab la p sana kan . hewhew ..then kami p ROMANTIKA  fuhh !! byk brg2 english style wehh murah2 gila kod .adoinyee juling mata aku tengok harga dengan barang . memang syiokkkkk habis ah *oke aku OVER sudah   -,-  .. aku p sana nk beli hadiah birthday kt mak aku hehee :)  jum layan pic kayh penat nak type 
pepanjang . sapa nk baca .bukan ada org baca pon kan ? . (kau sedar xpe la kirara)  -__-''



tingting .kami x rancang nak pakai merah oke .ney la sehati sejiwa hewhew 
budak neyy cun weyy ! jgn kacau !! taken sudahh hehe :)

nahh budak cun pose ! haha :D

tergamam ! >,<

abaikan pic ney TERupload AHAHA

xready g . adoinyee ponn >,< *candid tipu ney namanya

qenyih la hg ! bwu balek STARGATE haha -,-

nahh tengok budak cun ney .sayang hg muahh siked haha

phewitttt !!! :D

no 1

no 2 haha jangan cuba2 berasa bosan kayh !

abaikan muka fokus kt bunga ! kirara bagi hampa semuaaaa ambek la jgn malue ('')__('')

eyh ! diee dah ambek bunga tu dulu haha  ^^

okey tu la ceritayee *cerita apa ? hm . tenkiu to cipak coz sudii kluar dgn aku hari ni kayh ! sesungguhnya aku bosan d rumah hehe .to nad n alai . hampa tinggai kami .kami pon kluar 2 org ja laa .xpa2 >,< haha *ayat pasrah  . oke la daaa ~ 
Assalamualaikum ! :)

No comments:

Post a Comment