heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 25 March 2012

Enjoy selepas mengetahui result SPM2011

Assalamualaikum .
heyy . harini mahan nk cerita fasal kegembiraan kami kelmarin sabtu 24 march 2011 beberapa hari lepas keputusan spm2011 diumumkan .phewww Alhamdulillah dengan apa yg diperolehi :D . Setakat mana kita 

berusaha setakat tu la yang DIA bagi kan :D . tehee ~ okey lah kelmarin and hari nih dekat star parade alor star ada selangkah ke UITM so mahan dan kawan2 pergi lah jenguk2 sikit kan .heh lepas tuh kami pergi main bowling .. lepas puas bertanya dan mengisi borang dan menaip apa yang patot .heh . mahan pergi dengan 

menaiki kereta kawan setelah berjaya mengharungi ujian memandu .ahaha -,-''  pedia .. br ! okeokey hangout kelmarin memang sgt2 enjoyy ! :D .. tapi sedihnya kawan baik mahan x boleh join kerana ada hal yang lebih penting untuk diselesaikan =) its sokeyy nanti kita hangout lagi :) yehaa .


yeahh itu dia pic setelah di''edit''kan oleh saya sendiri iaitu Asmahan atau nama facebooknya Kirara -,-'' .ahaha .antara rakan-2 yg hadir ialah Nurdeana , Zawiyah , Najlaa Hananee , Huda Nabila , Ain , Amirah , 

Widad , Zainab , Nabeeha , Hidayah ,Nurhidayati , dan Wahida .hee .3 sekolah gabung sekali .phew happening gilaaaa boleh mental duk lama2 dgn depa nih ! :D .main bowling kelmarin 7 orang . memang sangat2 tercabar yaa ahaha . 
 oke just nk share kegembiraan .papai (^__^)



Thursday, 15 March 2012

Umrah 2012

Assalamualaikum ..
hyee there :)  . Alhamdulillah mahan bersama family berjaya menunaikan ibadah umrah bersama sama :)  . tersangat2 bestt kt sana memang x taw nak gtau macam mana , tempat paling indah , best dalam dunia . serius

 aih .bukan nak bohong .. hihi .. Ekceli mahan dah lama balek tapi x sempat nak hupdate blog sbb lappy mahan selalu guna SPACE rosak haha .ni geng-2 facebook taw laa . yg mana fren dengan mahan tu :)  (tu

pon kalau hampa terbaca status yg diupdate oleh mahan) hee . Ni yg boleh update ni sebab pinjam lappy kakak (^___^) .dia x dak dia p kerja stg malam dia balek kerja kembali lahh mahan menggunakan lappy yg unik no space tuuuuuu (~___~)  .. heh oke lahh engalaman kt sana memang best ! kali ni mahan n famili p sendirian berhad .no travelllll :D .jadi kami agak bebas nak membuat sebarang aktiviti ,yeahh ! kami p mekah

dulu ,org Ya Allah punya laa ramai terasa mcm musim haji pulak .hihi ..best2 .ada turki , india , pakistan , iran , cina , indonesia , singapore ,n macam2 lahh . dan jumpa dengan mcm2 mazhab (style semayang x sama mcm kita di Malaysia ,mazhab shafiee ) .then lepas duk mekah seminggu .kami p madinah pulak :) .cuaca di sana .sejukk ya amatt berapa belas 'c xtaw lupa dah aih ahaha mahan demam sat kt sana .. brr ! memang syiok laa

kan .p madinah nek keta sewa (org kedah menetap di sana yg bawak ) ,kami singgah kt padang pasir .sejuk ya amat terketaq2 ..adoinyee ponn tp memang best best best ! yeahh di madinah abg mahan sewa kereta .abg jadi student kt sana so taw laa selok belok jalan kt sana . (^__^) mcm2 tempat kami p . yeahh market depa pon kami p ahaha .. :D .before balek Malaysia mahan demam taw dak :'( .demam memang x larat sesangat ..

huwaa sedih2 .. p tgk universiti abg dalam keadaan demam ..heh .setiap agi kt madinah mahan sekeluarga akan pergi masjid Quba' iaitu masjid pertama yg didirikan oleh Nabi Muhammad S.A.W untuk menunaikan

solat duha :) ..sesiapa yg menunaikan solat duha setiap pagi akan dimurahkan rezeki insyaAllah n sapa yg solat  kt quba 2 rakaat mcm buat 1 umrah .. pheww hebat x hebat hee ,, oke lah ni jeaa laa mahan bule cita kt blog pon .cita pepanjang sapa nk baca kan HAHA saja gedik taip pepanjang .brrr ! jum kita tengok pic2 :) sikit jea k sbb mahan byk buat video ..ting tingg :D


time ni baru sampai kt international airport doha , Qatar .sejuk gedik airport ni .brr ! >,<

mekahh .depan jam paling besiaqq (besar)







my beloved family (^__^)

satu hari anak aku PASTI akan comel mcm ni ahahaha mcm anak patung weh
*kami snap mak dia x taw pon ahaha

susu unta ..err..xleh telan aku fresh sgt ?? ahaha

tempat perjanjian hudaibiah :)

hidung unta ni terangkat aku garu belakang dia HAHAHA

baru lepas saie :)

depan masjidil haram mekah almukarramah

pandangan atas :) . ni dekat bangunan jam besaq tu heh penat aku rabat naek ahaha
*buat mcm lif xdak =,=''

kau hado hidung mcm ni ? ahahaha

jabal rahmah (^_^)


masjid nabawi :)

masjid quba'

sapa xtaw saja la kan.KAABAH :)

yeahh tu ja laa muehehehee :D  .. ada byk g tp x larat tunggu upload kt blog lambat ja .perghh!! berejam nk tunggu ahahaha .. oke la Assalamualaikum :)