heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 15 March 2012

Umrah 2012

Assalamualaikum ..
hyee there :)  . Alhamdulillah mahan bersama family berjaya menunaikan ibadah umrah bersama sama :)  . tersangat2 bestt kt sana memang x taw nak gtau macam mana , tempat paling indah , best dalam dunia . serius

 aih .bukan nak bohong .. hihi .. Ekceli mahan dah lama balek tapi x sempat nak hupdate blog sbb lappy mahan selalu guna SPACE rosak haha .ni geng-2 facebook taw laa . yg mana fren dengan mahan tu :)  (tu

pon kalau hampa terbaca status yg diupdate oleh mahan) hee . Ni yg boleh update ni sebab pinjam lappy kakak (^___^) .dia x dak dia p kerja stg malam dia balek kerja kembali lahh mahan menggunakan lappy yg unik no space tuuuuuu (~___~)  .. heh oke lahh engalaman kt sana memang best ! kali ni mahan n famili p sendirian berhad .no travelllll :D .jadi kami agak bebas nak membuat sebarang aktiviti ,yeahh ! kami p mekah

dulu ,org Ya Allah punya laa ramai terasa mcm musim haji pulak .hihi ..best2 .ada turki , india , pakistan , iran , cina , indonesia , singapore ,n macam2 lahh . dan jumpa dengan mcm2 mazhab (style semayang x sama mcm kita di Malaysia ,mazhab shafiee ) .then lepas duk mekah seminggu .kami p madinah pulak :) .cuaca di sana .sejukk ya amatt berapa belas 'c xtaw lupa dah aih ahaha mahan demam sat kt sana .. brr ! memang syiok laa

kan .p madinah nek keta sewa (org kedah menetap di sana yg bawak ) ,kami singgah kt padang pasir .sejuk ya amat terketaq2 ..adoinyee ponn tp memang best best best ! yeahh di madinah abg mahan sewa kereta .abg jadi student kt sana so taw laa selok belok jalan kt sana . (^__^) mcm2 tempat kami p . yeahh market depa pon kami p ahaha .. :D .before balek Malaysia mahan demam taw dak :'( .demam memang x larat sesangat ..

huwaa sedih2 .. p tgk universiti abg dalam keadaan demam ..heh .setiap agi kt madinah mahan sekeluarga akan pergi masjid Quba' iaitu masjid pertama yg didirikan oleh Nabi Muhammad S.A.W untuk menunaikan

solat duha :) ..sesiapa yg menunaikan solat duha setiap pagi akan dimurahkan rezeki insyaAllah n sapa yg solat  kt quba 2 rakaat mcm buat 1 umrah .. pheww hebat x hebat hee ,, oke lah ni jeaa laa mahan bule cita kt blog pon .cita pepanjang sapa nk baca kan HAHA saja gedik taip pepanjang .brrr ! jum kita tengok pic2 :) sikit jea k sbb mahan byk buat video ..ting tingg :D


time ni baru sampai kt international airport doha , Qatar .sejuk gedik airport ni .brr ! >,<

mekahh .depan jam paling besiaqq (besar)







my beloved family (^__^)

satu hari anak aku PASTI akan comel mcm ni ahahaha mcm anak patung weh
*kami snap mak dia x taw pon ahaha

susu unta ..err..xleh telan aku fresh sgt ?? ahaha

tempat perjanjian hudaibiah :)

hidung unta ni terangkat aku garu belakang dia HAHAHA

baru lepas saie :)

depan masjidil haram mekah almukarramah

pandangan atas :) . ni dekat bangunan jam besaq tu heh penat aku rabat naek ahaha
*buat mcm lif xdak =,=''

kau hado hidung mcm ni ? ahahaha

jabal rahmah (^_^)


masjid nabawi :)

masjid quba'

sapa xtaw saja la kan.KAABAH :)

yeahh tu ja laa muehehehee :D  .. ada byk g tp x larat tunggu upload kt blog lambat ja .perghh!! berejam nk tunggu ahahaha .. oke la Assalamualaikum :)


7 comments:

  1. "susu unta. hampa ada?"
    T.T tau la kami xdak duit macam hampa. xpernah p lagi sana. :'(

    ReplyDelete
  2. aloee ayat ..kami saja jaa .. ada rezeki ada laa :)

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum :)
    Kak Asmahan, bestnyaaaaa bace post ni. Kembang hati noh ^__^

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalamm..hehehe..best2..p.sana.lagi.best.=)

    ReplyDelete
  5. tahniah sebab Allah plih awak untuk ziarah rumahnya..

    ReplyDelete