heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Tuesday, 24 April 2012

Inilah kami



Assalamualaikum , haiii berdasarkan gambar diatas . saya bersama cipak putpret haha :D dia comels kan kan :) . okeys . now bukan nk cerita pasai dia comel stg dia kembang seperiuk pulak so agak bahaya . haha . Okeys . kali ni i'll tell you about ............................................. tettt .. >.< about apa pon xtahu laa :) Jum baca ceritanyaa ..

Selasa 24.4.2011 at 5 petang ::
KRINGGG KRINGGGG (phone aku bunyi ) aku tengah tidur baru sahaja hendak melayan mimpi mimpi indah . tetiba handphoneku berbunyi ala alaa loceng rumah menandakan ada orang call aku haha (ayat haprakkkk) abaikan :) . okey then cipak ni laa kacau aku tidoq ! haha . dia kata dalam keadaan suara yg sangat nyaring dan bingitt '' mahan ! weh aku x jadi p penang menager aku blablablablaa ....jum teman aku 
nk beli somethng sat , mak aku suruh ajak hg '' aku pon menjawab '' ouhh ermm okay2 jum2'' aku bangun dengan mata separuh buka *aku tahu mata aku sepet tapi time ni mata aku laggggi sepet haha . bagitahu mak aku '' mak , cipak ajak kluaq p teman dia , mak dia suruh '' mak aku jwab '' haa p la , balik awai jgn lewat sbb sekarang pon dah lwat dah ni '' aku jwab '' iyaa iyaa laaa '' sambil renyih tayang gigi kt mak aku hihik . 

then cipak mai rumah pastu kami pon pi laa . kami pi Giant  .ehem ehemm haha . okey p giant . sedang menaiki escalator tetiba aku ckap '' WEHH KENAPA AKU LUPA '' cipak ckap '' lupa apaa ?? O.o ''  then aku keluarkan handphone aku secara perlahan2 dari beg aku haha cipak pon mengerti dia berkata '' haaa kenapa pulak hg boleh lupaa ? '' hahaha kami gelak . -,-'' nk tahu bnda apa ? haha kami kalau kluar dua org ni x sah la kan tak ada pic yg gila2 . 

err... tak dak laa gila sangat okay biasa2 sahaja . Jum nk tahu benda apa kami buat ?? Apakah aktiviti kami semasa di Giant ?? mari2 . i'll tell you haha . time ni Giant kosong kayh tak dak org ahahahaha*gelak jahat yang baik . mesti hampa semua pening dengan ayat aku kann . entah apa2 lah mahan cerita kt blog dia  >,<  . aku tak reti tulis blog mcm hampa semuwa haha . haih td duk kata nk tahu aktiviti kami tp sampai sekarang duk beletiaq . haha J U M J U M . :DD


hyee saye ade bear

ehh ehh saye pon adeee laa . 2 lagii awk adee 1 jee haha

ehh aku tengah sibuk nih *computer besar sangat * -,-''

saya seorang pemain piano HAHAHA
haiyakkkkkkkk !!!!

eh ehhh ape niii 

atotototo dahaga air yee nah nah minum2 :)


hangbeg style baru . akan datang :D

handbeg , beg makeup , segalanyaa boleh .Akan datang :D
JUM MAIN BADMINTON!!!
JUMMMM !!!!


eshh cipak nih dia nk buat apa pon aku xtaw la nk kata :3 haha

helmet nipis dan selesa :)

helmet baru tahan lasak dan tahan lama :D

KAMI SHARE LOLIPOP BESAR DAN LUTSINAR hahahaha

berus gigi style baru . hampa ada dak ? hahaha

botol air dijadikan handphone . kesian ~~ ehemm (u__u) hahahaha
ada penambahan :D

patung sebenar  haha


cipak kemain syiok naih tidoq atas towel hahaha buat katul puloks >,<

kami ada anak gajah ! hahaha

erhh okey lah yg tu ja mampu tunjuk haha msti hmpa kata ''eshh apa laa depa ni , xdak keja '' hahaha biaq p laa . kami jadi ceni sbb nnti xkan jadi dah sebab semakin dewasa hihihi :)) . 

ENJOY YOUR READING :D 

Saturday, 21 April 2012

Outing with My Love

Assalamualaikum , 

NO MONEY NO CRY , NO FRIENDS YES ! I CRY . 

yehaaa ~ okeyh sekarang mahan nak update pasal Hangout bersama kawan2 yg amat disayangi wahaha ! serius syg gilos kawan2 aku ni muahh pipi kiri muah pipi kanan Just for Girls Only muehehe . Kami hangout nih sebab Ain Azmi aka Ain Peng Peng nk p PLKN ouhh my shine shine :( p sana elok2 naih eheee . mahan 

dah pernah update pasal hangout dengan depa ni before TAPI nk update lagi . hehe kami selalu kluar bersama dah jadi mcm satu geng dah . heh . Star Parade yg kami selalu p pon sebab City Plaza x menarik perhatian kami sgt haha lagipon kali nih kami teringin nk Skate huahuahua Tak reti pon ouhh kesian , First

 time skate wehh tak tahu apa apa pon haha Jatuh Bangun Jatuh Bangun yeah berusaha sampai boleh jugak Lastly , yeyy !! dah boleh main dengan betol tak jatuh dah hihikk memang gegila laa kalau hangout dengan depa ni . Lupa segala masalah (masalah apa laa sangat) hahaha . Kami p Skate then kami p main Bowling 

lak .haiyoooo manyak penat woo haha tapi best laa . Kami nk hangout sebelom masing2 sambung stdy kan nanti dah stdy dah susah nk kumpul mcm ni lagi hehe :) . Biasa laaa kan kan :) Okeys malas nk cerita panjang2 . Lau cerita pon sapa nk baca sangat buat hampa ngantok ada la kan , dah laa ayat skema mampusss hihik :D 

*SORRY PHOTO TAK TERATUR , HENTAM UPLOAD SAHAJA

with budak segak NAJLAA HANANE :D

Happy together with najlaa's sister yg comel :)
sebelah baju n tudung putih tu la kak najlaa :D 

teringat nk main bola jaring . dapat gol 78 ja hahahaha

with Ain Azmi <3 aka my Shine Shine :)
*AIN PENG PENG :D

teheeee kwan aku ni comel

Muka aku terpaksa kena suap budak ketot dan gemoks itu ahaha

oke muka aku cepat minyak dengan mata sepet kbye >,< haha

with nadiahahahahalusinasigorengg :D
*pic Shake 

AIN PENG PENG
kami biru berdua :D

Dengan budak pro bowling dan skate
haha

Zawiyah n Hidayah :D

anyoyoyoyo :) *aku nk manja2 ngan joyah sat haha

Kami single so kami kawan 2 laa haha
Our friendship never end :D

Skate time Zawiyah kerja dia membantu org yg jatuh hahaha

Smile :)

Bowling heee

3 sahabat :D


Katak Kero Kero ahaha

kami masok dalam kereta mainan budak2 tuh . buh duit syiling jalan ah haha :D

kwan skolah rendah dan tuition :D

Bila 2 sahabat bertemu , cerita sampai berbuih ayaq luiq babtu nad duk mcm tu , duk lap ayaq liuq dia haha

Peace No War

''nad ! hg makan , x makan jaga hg ''haha

(^__^)

hidayah n ain

kami 2 tiba tiba jadi sweet haha

aku kena paksa ngan nad ketot makan brger dia >,<

aku sayang semua !!!

:)

skate :)

bowlinggggg :D


okey dah cukop hah ! penat nk buh aih banyak lagi ekceli tapi cukop la k . Muka aku tetiba jadi mcm cina pulak hari ni (hari lain pon)  =,='' okey laa . Thank You for Reading . babai ols .

 Loveyou :)