heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Saturday, 21 April 2012

Outing with My Love

Assalamualaikum , 

NO MONEY NO CRY , NO FRIENDS YES ! I CRY . 

yehaaa ~ okeyh sekarang mahan nak update pasal Hangout bersama kawan2 yg amat disayangi wahaha ! serius syg gilos kawan2 aku ni muahh pipi kiri muah pipi kanan Just for Girls Only muehehe . Kami hangout nih sebab Ain Azmi aka Ain Peng Peng nk p PLKN ouhh my shine shine :( p sana elok2 naih eheee . mahan 

dah pernah update pasal hangout dengan depa ni before TAPI nk update lagi . hehe kami selalu kluar bersama dah jadi mcm satu geng dah . heh . Star Parade yg kami selalu p pon sebab City Plaza x menarik perhatian kami sgt haha lagipon kali nih kami teringin nk Skate huahuahua Tak reti pon ouhh kesian , First

 time skate wehh tak tahu apa apa pon haha Jatuh Bangun Jatuh Bangun yeah berusaha sampai boleh jugak Lastly , yeyy !! dah boleh main dengan betol tak jatuh dah hihikk memang gegila laa kalau hangout dengan depa ni . Lupa segala masalah (masalah apa laa sangat) hahaha . Kami p Skate then kami p main Bowling 

lak .haiyoooo manyak penat woo haha tapi best laa . Kami nk hangout sebelom masing2 sambung stdy kan nanti dah stdy dah susah nk kumpul mcm ni lagi hehe :) . Biasa laaa kan kan :) Okeys malas nk cerita panjang2 . Lau cerita pon sapa nk baca sangat buat hampa ngantok ada la kan , dah laa ayat skema mampusss hihik :D 

*SORRY PHOTO TAK TERATUR , HENTAM UPLOAD SAHAJA

with budak segak NAJLAA HANANE :D

Happy together with najlaa's sister yg comel :)
sebelah baju n tudung putih tu la kak najlaa :D 

teringat nk main bola jaring . dapat gol 78 ja hahahaha

with Ain Azmi <3 aka my Shine Shine :)
*AIN PENG PENG :D

teheeee kwan aku ni comel

Muka aku terpaksa kena suap budak ketot dan gemoks itu ahaha

oke muka aku cepat minyak dengan mata sepet kbye >,< haha

with nadiahahahahalusinasigorengg :D
*pic Shake 

AIN PENG PENG
kami biru berdua :D

Dengan budak pro bowling dan skate
haha

Zawiyah n Hidayah :D

anyoyoyoyo :) *aku nk manja2 ngan joyah sat haha

Kami single so kami kawan 2 laa haha
Our friendship never end :D

Skate time Zawiyah kerja dia membantu org yg jatuh hahaha

Smile :)

Bowling heee

3 sahabat :D


Katak Kero Kero ahaha

kami masok dalam kereta mainan budak2 tuh . buh duit syiling jalan ah haha :D

kwan skolah rendah dan tuition :D

Bila 2 sahabat bertemu , cerita sampai berbuih ayaq luiq babtu nad duk mcm tu , duk lap ayaq liuq dia haha

Peace No War

''nad ! hg makan , x makan jaga hg ''haha

(^__^)

hidayah n ain

kami 2 tiba tiba jadi sweet haha

aku kena paksa ngan nad ketot makan brger dia >,<

aku sayang semua !!!

:)

skate :)

bowlinggggg :D


okey dah cukop hah ! penat nk buh aih banyak lagi ekceli tapi cukop la k . Muka aku tetiba jadi mcm cina pulak hari ni (hari lain pon)  =,='' okey laa . Thank You for Reading . babai ols .

 Loveyou :)





No comments:

Post a Comment