heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Saturday, 12 May 2012

Oggy and The Cockroaches

Assalamualaikum , 

hyee there . mahan bosan ni so dah tak ada apa2 nk dibuat saja-2 update blog yg dah lama x sentuh ni muehehe . Okey kali ni nk update pasai cerita kartun Oggy and the Cockroaches haha memang best kartun ni . Mahan peminat setia ouhh . Kat astro selalu ja ada kan so mahan x lepaskan peluang menonton cerita ni . mmg menarikk ! even cerita dia berulang2 kali tp its sokkey dear Mahan x jemu pon nk tonton haha XD 

kisah antara Kucing dengan 3 ekor lipas yg licik ! erhh sakit hati kdg2 tp besttt (^_^) .pndai Omputih buat cerita kann . Orang Melayu pon apa kurengnyee kan hehe :)) Dah lama pon kartun ni . Sejak tahun bila tak tahu nyee punn .Tonton ja kartun ni mesti akan tersengih2 sorang2 depan TV ouhh girl ! bukan gila okey just rasa Tercuit dengan kenakalan-2 mereka haha *ayat =,=''   . sapa yg xtaw pasai kartun ni hampa try tengok ! serius best aihh *keluaq dah piaw KEDAH malii .. ni mai nk tunjuk rupa depa kalau hampa tak tahu , haha

Nindiaaa nama dia OGGY :D

ni abg kepada OGGY yg bernama JACK 
3 Ekor Lipas yg ada jaa benda depa nk buat HAHA


XD



2 comments:

  1. ena peminat setia dengan cerita ni...sampai kucing ena pun ena bg nme ogy..harhar.... xlogik tu yg best... XD

    ReplyDelete
  2. citer ni besss :D :D tapi , dalam pada masa yg sama ... sakit hati dgn tigaa ekor lipass tuu >_< haha !

    ReplyDelete