heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 19 July 2012

Setiap gambar ada cerita



Assalamualaikum , 
hey blogger . wah wahh lama x update blog .rindunyaaa :')  eheee rara busy sikit sekarang . maklum lah dah sambung stdy kan . Alhamdulillah now, stdy dekat Matrikulsi Kedah , kos Akaun :)  .. and now banyak cerita nk share eheee :) for x sudi baca takpa , tak kisah :) just saja2 nk update blog kan .Sebulan tak balik rumah . huh ! (eleh baru sebulan ! )  =,=''  oke laa kirara taktaw nk cerita apa . bila tengok pic2 baru rara tahu nk cerita .. eheee jom  , mai kami nk ceqita maiii ..

PART 1  :   ME WITH NAJMEN aka Mien ToinkToink :) at Library 

peaceee yo :D

(^__^)

geng2 penari hindustan haha =='

dalam library boleh jadi kerja :)

diee pon nak jugakkkk haha

novel ape ni ?? muka aku =='  aku x minat sgt novel ni >,<

dia nk habaq dia rajin stdy BIOLOGI .sejak bila dia ambik Bio pon aku xtaw haha

kirare jadi pengadil org men badminton weyyy ;D bangga p laa sat walaupon hanya tipu semata-2 (>_<)
 PART 2 : ME WITH SYIFAAAAAAA FARHANA aka MONMON PEMAIN RUGBY :D in Library
yeahhh watchaaaaaa doin ??

muka kusyuk baca buku laa kata kann >,<

Terkejut ada pic gopal dalam tu haha :p

err......

semua usha cipak kt belakang weh hahahaha

kesah pulak aku , kau nk baling buku kt aku :D

ehh ada org mai laaaa  (o.O)

muka sorang2 .  =='

kami sedang bosan nk makan dah kenyang so kami usha hampa ja k :D


sengih jangan tak sengih cipak oiiit haha

cipak comei :)

habes tak dak tempat nk tidoq ! ==' macam2 laaa cipak ni   (>_<)
*lakonan semata2

 PART 3 :    ME WITH SYIFA , FATIN ADILAH (TEDDY) , SYAZLIYANA (SYAZ) at merat2 tempat dalam KMK ='=
xtaw nk kata aaaapa >,<

dia nk makan batu .. ada ptot ??

baik hang sengap sebelom kaki aku masok dalam nulot hiang >,<

errrrrrr.....

SORRY PIC TEDDY AND SYAZ TAK DAK DALAM MEMORY :( SEMUA ADA KT TEDDY EHEHEE :)) LUPA  BLUETOOTH *jujur*

with Pizza Hut aka Goh Pei Hua , dia ni cekang Math wooooo :)
Kami bertigeee :)
Merah  : kirara
Tengah  : Najmen :)
Putih + hitam  : Teddy  :)

Senam aerobik 1 Malaysia . amat memmmmbahagiakan :D

 PART 3 :   ME WITH SYIFA , TEDDY , NAJMEN , SYAZLIANA  .  <3







LASTLY ..........................


Suatu petang , alina menelefon teddy , time ni rara kt bilik syifa ,,kacau syifa tido ehee :D .. alina call teddy bagutahu bahawasanya dia nk mai KMK . atuudddiaaa kami semua kelam kabutt  .. terkejut wehh babyku nk mai melawat eheee :)  .. dia call dan berkata '' weyy , aku nkp kt hampa

 ni ..sediakan makanan banyak2 ..aku lapaq '' hahaha dia kata sediakan makanan banyak2 tu menyebabkan kami semua sibuk mencari makanan buatnya . biasa lahh tetamu kan ehehee .. then nk dekat kul 7 malam dia sampai .wah wah wahh rindu bebebbebenoo kt diaa .. sorry sayang kami hanya mampu sediakan makanan ringan sahaja ==' haha  apa2 pon thanks sebab sudi laa mai pada aloq staq nuhh , mai jenguk kami kt changlun . :) hee love you alinaa :* 




Yess itu laa ceritanyaa , 
setiap gambar ada cerita ehehee . tak menarik kan erhh biar lahh but semua ni akan jadi kenangan :) . hope our friendship never end . I love all my friends :)  


No comments:

Post a Comment