heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Friday, 28 September 2012

All About Raya 2012

Assalamualaikum ,
hye kawan2 . apa khobarrr heeh . tau laa mahan lambat kan , orang dah habis bulan syawal dah tapi mahan baru nak update pasai Raya hahaha sorry-II , busy lahh  (>_<) nasib ni ada free jugak . and terasa bosan babtu terasa nak update blog lagipun dah lama x hupdate nyee punn ;)  chakk chakk chakk aceno dengan

 raya hampa ? okay dak ? mesti la okay kan kan :D  . macam mahan la Alhamdulillah boleh beraya dengan famly tersayang lagi . ehee okayy baju raya mahan tahun ni ada 2 jeeee Alhamdulillah la mana yg ada kan hampa msti bnyak lagi kan kan kannn :) . Alright jejum kita layan photo sambil2 tu mahan cerita laa yee (Buat mcm ada ramai pulak yg nak baca blog aku ni )  ==''


sorang2 jadi reja haha

with my kazennn . kecik2 smuaaa xdak yg beso2 pon >,<

with my syg :)

photo apakahh ini :O

family tersayang :D

suka buat ceni sbb ni trademark ayah aku haha :D

kazen2 ku :)

ni kazen yg ngok ngekk :p ahaha

errrrr

:D





sayang semua2 ni :*

nad ngekkk :*

nad ketot :*

nad suka usha aku :DD hahaha

dengan budak ketot lagi :D
 Raya di Kmk :)

cipakk

cipak and senal :))
segak aihh :D 
with my classmate and her roomate :)

teddy supermannn :D

mahan , syazliyana and teddy superman :)

(^_^)

eheee kami mmg mcm ni pon kalau jmpa cmra ehee :D

aik aikk ada lagi ;)

tu lahh cita dia sikit2 sai rayyaaa sayaaa :) hari raya hampa mcm mana pulak ? cer citee pastu kasi link blog kt saya kayh :) , alright just it . Thanks for reading 
Assalamualaikum bloggers ;)

1 comment: