heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 11 April 2013

Our Graduation Day. KMK

Assalamualaikum , 





eveli one . Sorry sekarang dah lama tak update blog eheheheee tak dak apa yg perlu diupdate kan , and malasnye pon nak type ehehe . Tapi , hari ini rajin sikit nak update , okay . nak celita pasal majlis tamat pengajian kt kolej matrikulasi kedah sesi 2013/2013 . hewhew sedar tak sedar dah setahun aku study kt situ , Alhamdulillah . ehh btw 22.4.2013 ni geng2 matrik akan hadapi final exam (>__<) so pray for us okay ?

 takutnya hurmm :(  . hari graduasi before final exam #hanyaDiKmk hahahaha . okay berbalik pada cerita sebenar . hari kami grad hari rabu 10.4.2013 bg semua student akaun di KMK , ramai waris2 yg datang untuk melihat anak masing2 naik pentas terima sijil and my parents pon datang tau ! eheeee . bestnya tak terkata :D . aaaaa nama Asmahan bt Abdullah diumum untuk kali keberapa entah . hahaha . majlis ni start pkul 9am dan tamat before zohor . 


awal lagi ni , tunggu masa jaa


yeahh ni laa Geng2 SMK Agama Yan . hahaha
dapt bunga from my parents :') thanks iloveyousomuch <3

ni Geng2 Agama Yan lagi hehehe :D
account student ,Kmk

with my classmate sem 2 :)

friends , purple - akmar anis
tudung hijau : rodiah 

ada lagi :D




cantik! bunga hidup okay :D muehehee

mukaa penat + happy lepas grad hehehe 

i want to tell the world this is my sayangs forver and ever :)
Semoga berjaya dunia dan akhirat :) , May ALLAH bless us always .