heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 5 May 2013

H O L I D A Y

Assalamualaikum ,

 hyee kawan ! aceno dgn politik ? ehee okay2 xmau start dengan politik , ini blog bukan untuk berpolitik , maaf maaf maaf .heee . Pada hari Khamis 3.5.2012 . saya dan 2 org kakak saya pergi Langkawi . saja saja 

jaa pergi ke tempat kelahiran aku tu kahkahkah *nak habaq jugak place og my birth . xleh belah ehee . boleh bercuti lah kami geng2 mtrik dah start cuti , namao jeles nahh . okay kami p Langkawi bot kami pg tau jam 8.20am .perghhh haaha sampai sana dalam 10 mcm tu . kami naik bot dr jeti kuala kedah . p harini balik esok! haaa cena cena cena ? express kan cuti kami hahahaha yeah ! mmg best tp kalau best kalau 1 family 

complete p melancong :') , nak buat cena . parents ada kerja utk dibuat .abg stdy dan x balik lg ,bulan 6 maybe :) . insyaAllah ada rezeki , melancong lg kan. alaa p kali p p Langkawi ja pon hahahahahaha . *perluka hahaha mcm tu -__-'' *  kami p sana sewa kereta dan ambik chalet kt pantai chenang . best dpt tgok pantai . feeel ja . tenang sungguh . bukan nk muhung . sbb tu kalau org tekanan serabut2 suka p tempat yg mcm tu like pantai or mana2 ja laa , tp pling tenang date dengan Allah . (^_^) .

me with sister . arrived at Langkawi :)

hikkhokkhikkhokk ! :D


peace yoo ! puncak! haha #cableCar

rotate :)

petang2 p makan laksa + laicikang . mmg sedap laksa dia ni ! perhhh



weee ^__^

waktu senjaa :D

dinner :D  rotate again hahaha

last day :'( Pantai Chenang .

happy ! yeayy ni kt pantai Beringin :) lawa woahh !

love dis piccaa :D

hi, my name is Asmahan :)

malam , around 11.45pm . lepak pantai chenang :D

tengah lepak ada kucing mai duduk atas riba , wohohoooo :D

seee ! dia tidoq atas aku haaaa hahahaha :D

memories :)
dalam cable Car pon bolehh ! hahaha :D

masa dalam cableCar kan , best jaa dpt tgok pemandangan :) dah sampai kt atas dalam berapa minit hujan membasahi bumi Langkawi wohooo kabus koi banyak ah kt atas . kami turun dah hujan tp xlaa lebat sgt . xnampak apa pon . kabus ja so nampak putih jalaa heeh . thats all :D




2 comments: