heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 11 July 2013

Pengalaman dan Kenangan

Assalamualaikum , 

hye kawan2 . fuuuangg fuaangg amboi , lama nyaa cik mahan ni x update blog kan . hehee . perkara biasa (^__^) .Aceno dengan Ramadhan kawan2 tahun ni ? okay ? Mesti okay kann hehee . ermm okay now mahan nak update fasal pengalaman dan kenangan sepanjang mahan bekerja dekat Hasani Books Alor Star .haa baru tau kt alor star ada Hasani ? hahaha baru buka jaa dalam bulan 4 , 2013. mcm tu :) .

 so no wonder la ramai yg tak tahu pasai kedai ni kan , okay mai nk promote sikit nah . haha hasani ni area bangunan Jakel , Romantika ,Felinna Boutique . Hasani ni kedai dia Hujuuuuuuuuuunnnngggggg sekali hahaha tudiaa nk habaq kata hujung tu kemain panjang U kami nahh haha . 

Kat Hasani ni ada jual buku kanak2 , sek men ,sek ren , buku2 awam , buku agama , IPTA ,dan makanan2 sebelah timur tengah turut dijual yaa tuan tuan puan puan sekalian . kalau free tu sila lah singgah di Hasani kay . *AKU PROMOTE XDAK GAJI PON* hahahaha , Alhamdulillah sepanjang aku bekerja semuanya berjalan lancar , kakak2 dan abg2 sedia membantu tika suka dan duka (ayat sastera ya) .

 perlu dak mahan mention nama staf ? xperlu kot nah sbb ramai sgt staf dia . sampai mahan sendiri pun tak tahu mana staf mana pelanggan .HAHA .okay tipu . haha . Semua staf2 sporting dan boleh masok pala laa orang kata kannn .. best sgt kerja dengan depa semuaa . now mahan dah berhenti sbb nk sambung belajar .InsyaAllah :)  . okay Mahan kalau tak snap tak sah la kan . di mana saja mst akan snap .jd kenangan tu hahaha . 

hat dok cakap tepon tu Maneger kami hat baju merah tu pekerja kesayangan dia
HAHAHA :D
ni promoter untuk buku2 agama kay ahahah saya la tu --'
geng2 stationary dan makanan
baju oren : kak jannah diikuti dengan kak fina n kak imah ,
belakang sekali hat kecikkk haluih comei2 tu kak farhana 
geng ni suka posing hahaha :D 
depa takdak reja babtu leh snap lagu ni 
hat ni staf hasani palling rajin HAHAHAHA 
time nk balik pun sempat lg nahh 
shemailee = smile :)
bertiga .
tudung putih : kak ain
tudung bunga2 kak mas idayu eh ! kak mastura :D heeh
jadi reja bila 2 2 duk depan camra nah hahaha
rotate kepala . (^__^)
with kakak yg kecik nyomei lottey kak wana :D
staf hasani yg berbakat dan rajin .
kak wana , kak alia serta kak ain
mcm2 gaya staf hasani boleh lakukan .
inilahh GWIYOMI HASANI hahahahahaha
seorang yang rajin dan lemah lembut hehehehehe
kak ain comel :D
dia baru digelar bapa . Alhamdulillah :D
bodyguard ! hahhaha
sahabat :)
kak nabila , dia ada buat tempahan manik dekat baju .serius lawa dia jahit . kagum sangatt <33
ni nama dia Sajardeen . dalam xmw snap .tgok2 qenyih jugak hahahaha
kak alia KETUQQQQ 
tembakk diaa !!!!
'berani hg tembak aku , aku tumbuk hg maw ? " =='
free show . ada "cokodok" dalam hasani hahaha
*geng staf ja yg mengerti akan caption ini :D 
cashier kak aida :D
seee betapa kecilnyaa ibu kita ini hehehehe  :D
geng lama .
kes dera dan buli
kak niza bersama ehem2 nyaa .diapit oleh saya dan mohsin

 okay , so sad kay sbb kena berhenti dah  , ermm best sgt kerja sini . ada mcm2 cokodok ada . meneram pon ada . mcm2 laa ada hahahaha . dan terima kasih sangat2 kepada staf yg bg hadiah kt mahan time mahan nk berhenti . terharu sgt . egtkan xdak hadiah apa hee rupanya nahh hambek kau mahan ,xcukop tangan nk bawak :) . thanks sangat . 




k thats all about my experiance n our memories . nanti ada masa lapang mahan p kacau hampa semua buat reja nahh .dont worry k hahaha . k lah selamat berpuasa kawan2 . semoga ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua :) Assalamualaikum ^_^


1 comment:

  1. SALAM ....mcmana saudari memohon pekerjaan di hasani?

    ReplyDelete