heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Monday, 9 September 2013

A B C D E F G H I LOVE YOU

Assalamualaikum , hey hey you you ! heee lamanya tak ketemu sehhh rindu bangat ni sama kamuuuu , tediaaa sejak sekian lama tak update blog mai mai jadi indon teruih haha , heyyo , hey , hai  . :D  .

Jeng jengg tajuk lagu tu har har har , adakah pemilik blog ini fallen in love ?? siapakah mr right nye ?? wah wahh mcm apa lg kan haha . dengaq dak lagu dalam blog ni ? haa best woah , melting dengar suara syed shamim dalam lagu ni , keep repeating ja dh berpa jam dh hahaha and lirik dia jugak best ! itu laa maksud disebalik tajuk post kali ni huahuahuahuaa .

ini dia lirik dia , boleh usha usha jika mahu , jika tak mahu pon ohh tidak mengapa , :)

Lyric & Song - Ed Acoustica
Music by AffanMusic (Affan Aizat)
Intro .
Chorus :
A B C D E F G H I love you , oh no
baby I will never let you go , for sure
Cos you’re everything I’ve been waiting
For whole my life .
A B C D E F G H I want you , to know
That every single thing I did for you, its for us
Im glad you’re here singing with me
For whole my life .
Verse 1 :
I (3x) feels like im losing my mind
And I (3x) really want you be mine
Cos when I look around I see no one (but you)
No matter what happens just you that I want
(Repeat Chorus)
Verse 2 :
You (3x) always make me fallin’
And you (3x) are the one that I need
Cos when you look around you see no one(but me)
No matter what happens just me that you want
kalau nk tgok through You tube boleh Click sinii :)
terenggg just itu jaa melting dengar suara dia .

Hanya suka suka saja k , Jangan lebihkan segalanya daripada Maha Pencipta kita okay ? :)





No comments:

Post a Comment