heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Thursday, 16 January 2014

All about what ???


Asslamualaikum, 

hihi bertemu lg kita dalam dunia Blog . yeah ! Alhamdulillah . sem1 dah berakhir . Syukur dapat siapkan segala projek dalam masa yang ditetapkan . hew agak mencabar sebab , aku lgsung xda asas dalam kos ni hehe . but Syukur . Thanks to Allah , Give me strength to face all chalengges . Harini 16 Januari 2014 . aku masih disini Unisza,Gong Badak ,Terengganu . menanti kem Tahunan suksis .haha agak menakutkan dan mngerikan . harap Allah bg aku kekuatan utk hadapi segalanya . sbb aku punya physical training sgt sikit . 

Sbb busy dengan projek . But never mind . Harap diberi kekuatan . Harap kawan2 maafkan aku sbb aku tak turun PT . bukan sbb sengaja . harap faham dengan keadaan aku . Okay ,Kem tahunan suksis unisza akan dijalankan di Agro , Setiu  selama seminggu . so aku akan balik kedah 26 Januari . " Mahan ! kejap jee balik " kata2 yg sering kawan2 bicarakan bila aku bgtau aku akan balik kedah 26.1. :) tp its sokay . asalkan dapat balik jugak . Syukur sgt . Biasa lahh as a student kann . Lagipun aku masuk suksis sbb minat bukan paksaan . hehehe . Pelbagai dugaan time nak buat projek , Alhamdulillah , berkat doa dan kesabaran akhrnya siap juga , Allah kurniakan aku ,kawan2 yang prihatin . Syukran Ya Allah . :') aaa nak nangis rasa hahahaha . 


Ni final projek utk Drawing . canvas , archylic , Islamic geometry , contrast.
Thanks to Prof Abdullah Sani .byak membantu :)
yes! semangat saya utk buat kerja hehe :D
Dah habis busy dengan final project utk drawing then masing2 busy buat final project sbject Workshop Technology - En Amirul Fahmi - . Utk project ni kena buat berkumpulan . hehe tp gambar dengan kumpulan aku xdakkkk . haih lupa nak bluetooth -,- hahaha

first time buat kerja gini .Alhamdulillah , pengalaman hahaha

Hasilnya :D  bermanja dengan"future" haha kuda bermotor . gabungan kenderaan yang diguna pada zaman dahulu
dan kenderaan yg digunakan pd zaman kini :)



Okay dah habis project tu then third project . subject Creative Thinking -En. Addy- . ni projek individu , kena buat somthing yg boleh bergerak sndri .Kinetic Sculpture atau Automata , Pilih nak yg mana ? haha aku pilih kinetic water .
contoh mcm gambar dibawah ni haa .

                                                         
 okay disini special thanks to Taufiq (oppa) ,kak siti (mama iti) , Iya (adik hingusan) haha sbb saling tolong menolong buat projek ni , paling special utk Oppa kita laa muehehee . sbb dia byk tolong . Alhamdulillah , sorry ada certain part yg buat hampa semua marah . *Janji tak buat lagi* :-(  . then kitorang belikan kek special utk Oppa haha .
yummy ! 

me with taufiq (oppa) :D

semua nak bergambar dengan oppa hahaha
wadi , iya , taufiq , me

again ~
kak siti , taufiq ,me , wadi :D

hehe alhamdulillah dah habis semester 1 . harap persahabatan kita yg dah macam family ni kekal laa nah nah hehe syg hampa semua :') weheheu .
Okay now focus on camping . haha suksis !! suksis !! :D
muka apa laguni mahan ? hahahaha 

dia ni suka ada hmm azira busuk , malaih mandi haha, dia merajuk tak pasai aku haha 

aku suka kacau org nak bergambar . buat model catwalk hahahahaha

yes ! berjaya masuk jugak hahaha.

Okay just tu ja nak post , Motif ? entah lahh hahaha sahaja nak share ,, doakan aku kuat utk bercamping ya kawan2 hehehe :)  , baru sem1 chill babe .byk lg dugaan . Semoga Allah permudahkan segalanya . Ameen :')

*Muhd Asraf thanks sntiasa ada menjadi gila gila mereng mereng , release tension , "he makes me smile and laugh" wuuu hahaha kawan teman tapi mesra gituuu.. ehemm ehemm haha