heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 11 May 2014

Now just 3F in my head

Assalamualaikum , 

hyep koraangggg (euwww ) hai hampaaa (the original language) HAHA , okay .

 wooww ! lamanyaa x updatee blogg terasa rindu tersangat sangat pulak , haha skrg ni jarang dah update lgpun bukan zaman dia dah kan nk blog ni , dulu boleh laa rajin sgt nk update . now ada masa sikit kita update (padahal byk gilo kijo) haha . okay back to the poit "now just 3f in my head" tau dak apa ?

 haaaa  mai nak bgtau maiii , mai nak habaq mai. haha takut org bukan utara baca tak faham pulakk . 3f ? means ? okay the meaning is Fening Fening Final HAHAHAHA . tu jaa . buwerkk! , sekarang ni kan musim final ,next week dah study week . mcm saya ni student design lerrr katakan so ada lah final project .

5 payyper final nanti . 25 26 27 28 Mei 2014 . nahh hambek kauu ! so wish me luck okay ! and goodluck utk kawan2 yang nk exam ni jugakk ^^ now aku fenin sangat dan tak ada benda nak buat restkan otak , before continue my business. sakit sakit before enjoy cuti sem ! yeayyy!! tak sabarnyaaaaaaa , jumpa anak anak dirumahhh , mama rindu anak anak mama . (kucing-kucing) hehehehee . just itu jaa nak update , haha . semoga Allah memudahkan segala urusan dan kita jangan sesekali lalai dan lupa terhadapNya, insyaAllah .Amin .....  :) 

Semoga berjaya sahabat-sahabat ^^



1 comment:

  1. Fening fening final. HAHAHA.. lawak mahan nie. by the way good luck my dear. all da best yaa...chaiyo2 =) go mahan go mahan...

    ReplyDelete