heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 18 May 2014

Rindu awak , sahabatku...

Assalamualaikum kawan-kawan . apa khabar ? hehee , one of all . i miss my one and only sahabat Nur Nadiah Bakarudin so much :'(   . lama tak contact , dia ada kerja kerja tertentu .. 

mulianya kerja dia Ya Allah  , aku kagum sangat dgn hg nad , :')  harap dapat bimbing aku sahabat dunia akhirat , dlu kita jahat sama-sama , nakal sama-sama , kan ? ^^ miss all the memories between us a lot ! dr sekolah ke matrik , masuk ke zaman universiti kami berpisah namun alhamdulillah ukhuwah persahabatan yang kuat , bak kata ustaz dekat skolah " ke hulu ke hilir hanya berdua saja , xdak kawan lain dah ka? "

 hahaha . when im listening a song by dadali - ku tak pantas disyurga . its remind me to nad, sbb dia yg bg lagu ni , sangat mendalam lirik dia , harap kawan2 yang lain rasa apa yg saya rasa bila hayati lagu ni (lagu dalam blog) . waiting for nad , please reply my whatsapp nad !!! byk benda nk story morry :'(  , i need you . even aku mcm ni , tp aku harap hg x abaikan aku nad ,terima kasih atas segala nasihat dan share segalanya

 yg menginsafkan diri . Alhamdulillah , aku kagum , terharu sgt dgn perubahan hg , harap aku jd mcm hg juga ,insyaAllah :'D   .. tempat aku share segalanya , aku jd diri sebenar bila jmpa hg ,syifaa alai .dgn orang lain aku xboleh jd mcm mana aku duduk dengan hampa , hehee . jum layan lagu dadali :)
nk layan dalam youtube just click link kt bwah ni k :)

dadali - ku tak pantas di syurga


Sudah terlalu banyak dosa yang aku lakukanTuhan ampuni akuBerlinang air mata bila ku sebut namamuTuhan bergetar hatiku
Ku telah lama lupakanMuGelap hati, gelap jiwa, kelamnya hidupku
Ku tak pantas di surga namun ku takut pada nerakaAku hanya manusia, penuh dosaTuntunlah dan bimbinglah di jalan ridhoMuBeri aku kesempatan tuk menjadi yang lebih baik
Andaikan saja waktu dapat ku putar kembaliAku ingin di dekatMuBetapa pedih siksa yang telah Engkau janjikanTuhan maafkanlah aku
Ku telah lama lupakanMuGelap hati, gelap jiwa, kelamnya hidupku
Ku tak pantas di surga namun ku takut pada nerakaAku hanya manusia, penuh dosaTuntunlah dan bimbinglah di jalan ridhoMuBerikan kasihMu, berikan cintaMu
Ooh ku tak pantas di surga namun ku takut pada nerakaAku hanya manusia, penuh dosaTuntunlah dan bimbinglah di jalan ridhoMuBerikan kasihMu, berikan cintaMu