heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Wednesday, 22 February 2012

Alhamdulillah ... (^__^)

Assalamualaikum ,

hari ni kirara nak update pasai 2 perkara ... 1 JPJ dah lulus kereta dan moto .Alhamdulillah :) .. ke-2 .InsyaAllah Sabtu 25 februari 2012 .kirara dan family nk pergi menunaikan ibadah umrah (^_^) .Alhamdulillah .rezeki :) .harap hampa semua dapat p sana la nah nah .kirara pon x sabaqqq ney nk p sana .hehee .. besok

 Jumaat 24 februari 2012 . kirara dan fmly akan bertolak ke KL :) then sabtu flyyyy p sana .hehe .di kesempatan tu .kirara nk mintak maan berjutaaa juta maaf kt hampa smua nahh .. kirara x baik pon .menyusahkan hidup org saja kan :) .so harap hampa semua maafkan diriku yg hina bina ni :) .. Kalian semua pasti berada dalam doa saya .. hewhewhew ... yg mana terlebih tu xpa .kirara halalkan .yg kurang tu .mai gtw 

kirara mai .kott laa ada hutang lg kan ? mana tw ajal dah sampai kt sana .. amann la .syiok kot lau nafas terakhir kt sana kan :) .ermm apa lagi aa ? haha .. tu jea la nk update kirara nak memohon berjuta2 maaf kt hampa semua kayh .harap hampa maafkan kirara sblum kirara p sana :)



tak sabarrr nak berdiri di hadapan kaabah  :')   .. yalaaa sapa laa yg x seronok kan dapat p tempat suci (^__^) .Alhamdulillah ..


Wednesday, 15 February 2012

Girl In Red .

Assalamualaikum .

haip2 :) .. auchakk !! haha .. okey kali ney kirara malas nk taip panjang berjela jela berjuta juta kilometer panjangnya . malas ouhh malas okey M.A.L.A.S ! haha . oke la rini kan 15 Februari 2012 .hewheheww cepatnya masa berjalan berlari kan ? hmm kmren 14 Februari 2012 birthday mak aku .so kmren smua 

pakat2 busy laa then aku pon tak beli hadiah kt mak aku hmm sobs sobs :'(  . TAPI !!!!!!!!! hah ! ada tapi HAHA . syifaa farhana aka monmon huahuahua .dia cuti rini .kebetulan kayh kebetulan *apasal aku update 
kali ney mcm nak mengajar org jeeeee ?  -,-'' aku amat hairan dan pelik ! (!__!)  . Jam 2.30 petang tadi kan 

(2.30 la sangat HAHA) aku hangout dengan cipak cipak kebum kebum .merempit sedaih dengan dia haha .dia bwak moto kayh aku duk belakang je peluk dia .alalalaa swweeet kan ? haha aku peluk kawan sekaum xpa weh x haram aih HAHA *sorry aku mngarut . (>,<) .kk kami p Stargate satt .pheewiittt ! haha . ada 

sebab la p sana kan . hewhew ..then kami p ROMANTIKA  fuhh !! byk brg2 english style wehh murah2 gila kod .adoinyee juling mata aku tengok harga dengan barang . memang syiokkkkk habis ah *oke aku OVER sudah   -,-  .. aku p sana nk beli hadiah birthday kt mak aku hehee :)  jum layan pic kayh penat nak type 
pepanjang . sapa nk baca .bukan ada org baca pon kan ? . (kau sedar xpe la kirara)  -__-''



tingting .kami x rancang nak pakai merah oke .ney la sehati sejiwa hewhew 
budak neyy cun weyy ! jgn kacau !! taken sudahh hehe :)

nahh budak cun pose ! haha :D

tergamam ! >,<

abaikan pic ney TERupload AHAHA

xready g . adoinyee ponn >,< *candid tipu ney namanya

qenyih la hg ! bwu balek STARGATE haha -,-

nahh tengok budak cun ney .sayang hg muahh siked haha

phewitttt !!! :D

no 1

no 2 haha jangan cuba2 berasa bosan kayh !

abaikan muka fokus kt bunga ! kirara bagi hampa semuaaaa ambek la jgn malue ('')__('')

eyh ! diee dah ambek bunga tu dulu haha  ^^

okey tu la ceritayee *cerita apa ? hm . tenkiu to cipak coz sudii kluar dgn aku hari ni kayh ! sesungguhnya aku bosan d rumah hehe .to nad n alai . hampa tinggai kami .kami pon kluar 2 org ja laa .xpa2 >,< haha *ayat pasrah  . oke la daaa ~ 
Assalamualaikum ! :)

Wednesday, 1 February 2012

now im 18teen years old 1 februari 2012

Assalamualaikum .
 hye blogger :) .. how are you .. okey rini kirara nk update pasai birthday kirara yg ke-18 .. hehe dah tua dah aku ni >,< ..hehe kmren 1 feb 2012 maka umur aku telah menjejah 18 tahun hehew .. okey lah kmren kami 

p clbrate birthday kt kfc alor star .. tenkiu kepada kawan2 yg sudi mai clbrate sekali nah . syg hmpa smua laa kmren hihik .. and tenkiu to my parents too sbb bg kirara kluar ngan kawan2 kmren n bg duit sikit untuk beli

 kek n blablabla heh .. tenkiu  mak abah :') ..oke lahh aku harap aku buleh berubah mnjadi lebih baik insyaAllah :) .. jum2 kita tgk pic la nah .btw kmren memang enjoy and best gila .balik2 penat tahap cicak terberanakkkkk >,<


hey2 :)

with needa omei omei :)

elok kek nak habis baru teringat ada lilin .haha apadaaa =,=

kek tiramisu buatan sndri oleh rakan maktab mahmud . tenkiu weh ! sanggup buat heeh .sedap woo
dunt judge a cake by its cover kayh ^^ haha

ni kek yg dbuat oleh aku dalam masa 10 minit mcm tu kt kedai haha
tenkiu cik lalla n syifa tajima sbb hmpa tulis mcm tu  =='

antara kwan2 yg join hehe .tengs yaa :)

depa ney saja nk penohkan memory card aku >,< hehee

muka syiok nk potong kek ! haha

eyh2 kmra dari depan lak :)

cik lalla jahad ! suap2 aku buh ising kt pipi .taw jeles pon dengan pipi aku HAHA
*perasan toek =.=''

yeahh ! kami lama kot x hangout sekali heheu loveyou la :)
cik lalla .alyna .syifa.kirara :)
fren forever yaw!

elok kek nk habeh dah baru teringat ada lilin HAHA
apadaaaa =.='

erkk ! >,<

bowling time .hewhewhew :D


okey lah kt aku ada pic2 tu ja hehe .. nk byk lagi smua ada kt cik lalla naa :) .. hehew tenkiu yaa sapa yg join ..  okey lahh nk update ney jee hehe papai ! 
Assalamualaikum  =)