heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Saturday, 2 February 2013

LEGOLAND aku datang

Assalamualaikum 

 hello kawan kawan . amboii lamanyaa tak update blog hehe .last update pasal raya . haha Never Mind yer . kalau selalu update pon org bukan nak baca pon kan hahaha (sedar takpe ) brrruuppp okay . now back to our tittle . haaa nampak tak ? LEGOLAND aku datang hehe ekceli mahan pi sana 24 Januari 2013 , ini 

semua sebab rombongan kolej ja .kalau tak takpi dah la hehehe . okay sana memang best  lepas tension .puass babe ! . harga bg dewasa RM140 KOT haha . harga dalam tu hemm takyah cakap banyak memang mahai gila la kan . amoihhh takpa kita p just bayar sekali ja then nak duk dalam tu bapa jam pon xpa but sapai kul 8 malam ja kot hihihi kami p sana kan , firstly . kami p melawat UTM (Universiti Teknologi 

Malaysia) . memang power la U dia . fuhhh *mengeluh .. hehe then kami gerak ke Kolej Matrikulasi Teknikal Johor . student dia perghh memang sporting2 . best sgt . terasa lawatan kami dihargai hehe . Legoland kami p hari sabtu 26.1.2013 . tempat dia mmg best ! best ! pergi sekali pasti nak lagi (ehh yekee ? )


nindia KLCC haha . ekceli kecik ja bnda tu :)


happy ! :D :D

Welcome to Legoland haha

aaaaaa panjat pnjat haha
habis dah main ! dr pg smpai malam

sikit tu jaa mahan upload sbb lambat la loading hehehee . xleh tunjuk byk laa nak tau apa ada kt sana cer ajak fmly hmpa p :D hehehe ,gambar byk just xlarat nak tunggu loading, dan tidoq sepuas puasnyaa pon xhbis lg loading tu haha nak bgtau betapa lambatnya hehe okay 
Enjoy your day friends :) Assalamualaikum