heyy guys ..thank you for viewing my official page okay .. do follow do talk to my shout box ..tehee ~ im simple girl only .. ''LOVE RED LOVE ME ! LOVE BEAR LOVE ME ! LOVE CAT ALSO LOVE ME .. ~~ .. '' im so crazy of them ..thats all .. ~do not forget to follow me~thank you dear friends .. TiNgGtOnK !

Sunday, 5 May 2013

H O L I D A Y

Assalamualaikum ,

 hyee kawan ! aceno dgn politik ? ehee okay2 xmau start dengan politik , ini blog bukan untuk berpolitik , maaf maaf maaf .heee . Pada hari Khamis 3.5.2012 . saya dan 2 org kakak saya pergi Langkawi . saja saja 

jaa pergi ke tempat kelahiran aku tu kahkahkah *nak habaq jugak place og my birth . xleh belah ehee . boleh bercuti lah kami geng2 mtrik dah start cuti , namao jeles nahh . okay kami p Langkawi bot kami pg tau jam 8.20am .perghhh haaha sampai sana dalam 10 mcm tu . kami naik bot dr jeti kuala kedah . p harini balik esok! haaa cena cena cena ? express kan cuti kami hahahaha yeah ! mmg best tp kalau best kalau 1 family 

complete p melancong :') , nak buat cena . parents ada kerja utk dibuat .abg stdy dan x balik lg ,bulan 6 maybe :) . insyaAllah ada rezeki , melancong lg kan. alaa p kali p p Langkawi ja pon hahahahahaha . *perluka hahaha mcm tu -__-'' *  kami p sana sewa kereta dan ambik chalet kt pantai chenang . best dpt tgok pantai . feeel ja . tenang sungguh . bukan nk muhung . sbb tu kalau org tekanan serabut2 suka p tempat yg mcm tu like pantai or mana2 ja laa , tp pling tenang date dengan Allah . (^_^) .

me with sister . arrived at Langkawi :)

hikkhokkhikkhokk ! :D


peace yoo ! puncak! haha #cableCar

rotate :)

petang2 p makan laksa + laicikang . mmg sedap laksa dia ni ! perhhh



weee ^__^

waktu senjaa :D

dinner :D  rotate again hahaha

last day :'( Pantai Chenang .

happy ! yeayy ni kt pantai Beringin :) lawa woahh !

love dis piccaa :D

hi, my name is Asmahan :)

malam , around 11.45pm . lepak pantai chenang :D

tengah lepak ada kucing mai duduk atas riba , wohohoooo :D

seee ! dia tidoq atas aku haaaa hahahaha :D

memories :)
dalam cable Car pon bolehh ! hahaha :D

masa dalam cableCar kan , best jaa dpt tgok pemandangan :) dah sampai kt atas dalam berapa minit hujan membasahi bumi Langkawi wohooo kabus koi banyak ah kt atas . kami turun dah hujan tp xlaa lebat sgt . xnampak apa pon . kabus ja so nampak putih jalaa heeh . thats all :D




Thursday, 2 May 2013

KMK-Sem II - Kelas saya -


Assalamualaikum , 
hyee kawan2 yg membaca blog ini .thanks sbb sudi baca hihihi , Now aku nak cer pasai kelas aku yg sem 2 punyaa , semua ni mesti la kt KMK (Kolej Matrikulasi Kedah) . Alhamdulillah , sem 1 dan sem 2 . geng2 

kelas aku semua sporting2 .bak kata org boleh masuk pala laa kann hahaha . sentiasa happy :) .Now kami semua dah berpisah , tamatlah pengajian di KMK  harap dapat jumpa lagi laa .tsk tskk *okay babak sedih sedikit* sahaja update blog pasai kelas . eheeee tetiba Terindu kann . tudiaa xkan bapa hari dah rindu , 

sakan aih hahaha . Kelas aku ada 15 org semuanya perempuan :) seee perempuan semua kay sbb KMK buat asing kelas laki dan perempuan utk mengelakkan pergaulan bebas katanyaa (^_^) haha . Antara geng2 kelas aku , Intan , Timah , Yana , Cik Yah . Gieeeeee . Alia . Yani .Liza .Hashimah. Fieha. Lakhna . Wafa . Salwa .Madi . yeahh ni lah geng kelas Tutorial aku :) . sem 1 dan 2 kelas aku x berubah tetap A4T3A . :D . best sgt dpt geng mcm depa ni . perghhhh! xde nye nk tension2 . kalau ada yg x reti nk buat , ada yg akan membantu . saling bantu membantu . dan memberi idea .okay . di setiap gambar ada kisah ~ ~ ~ :)


*****MAAF GAMBAR BERSELERAK DAN TAK IKUT SUSUNAN MASA :)

1 kek mewakili birhday semua org dalam kelas haha

nindia ibunda kami , lect akaun yg sporting . lect akaun aku sem 1 dan 2 . dia dah tau perangai aku mcm mna
haha terbaik ! Puan Zainab binti Abdul Rahman :)

tak dpt dah nk masuk kuliah ni >.<

bangga jd org first masuk kuliah! haha :D

puan Zainab dan Gie ! :) , tengok! betapa akrabnya kami eeheee

fatimah Bong Mun , saya , dan cik ida yah (^__^)  *peace !

yeahh ! :D

depa ni nk jd apa ni, contohi aku yg excited nk masuk kelas seterusnya :D

kantoi , aku termasuk sekali depa . pengaruh rakan2 hahaha

duk tunggu lif utk org cacat :D

saya kena kawal depa masuk Lif ni sbb lif ni utk org cacat . so saya kawal depa
HAHAHAHA 

weeee
baju putih : Liza zam zamira , Purple : Yani Nini . sebelah aku : Intan
and lastly hat duk sembunyi belakang aku tu
Timah bong munmun :D 

yeyeahh !

syok dpt paki kot ? =='

cewii !

aaaa terasa bangga ! hahahaha

with madi :)

(^__^)




sir Shah , lect aku sem 1 dan 2 jugak! sporting habiss . terbaik sir   :D

Best + Peace ! :D


okay itu serba sedikit pic2 kenangan dgn depa kelas aku sem2 wuwuwuwuu terasa sebak di dada haha :') . Btw....
 harap dapat berjumpa hampa semuanya lg kay , Jgn pernah sesekali melupakan 'datin' kelas A4T3A hahahahaha .sahabar selamanya tau! :)